از قدیم تا امروز پیرسینگ گوش بسیار رایج بوده است. پیرسینگ گوش به وسیله آنژیوکت و یا توسط دستگاه انجام میشود اما، تصمیم گیری در مورد اینکه کدام پیرسینگ گوش و کدام قسمت برای شما مناسب است دشوار میباشد. انجام پیرسینگ در کرج یکی از روشهای زیبایی پرطرفدار است که در ادامه در آلا کلینیک البرز پیرسینگ گوش در کرج را به طور کامل بررسی میکنیم.
آشنایی با پیرسینگ گوش در کرج
سوراخ کردن گوش یا همان پیرسینگ فرایندی است که در آن لاله گوش یا غضروف گوش میانی یا بالایی صورت میگیرد. با توجه به جایی که برای پیرسینگ میروید و بخشی از گوش خود را که انتخاب می کنید، یک متخصص گوش شما را تمیز کرده، یک نقطه را مشخص مینماید و با سوزن یا تفنگ سوراخ کننده یک سوراخ ایجاد می کند. سپس یک گوشواره را در سوراخ قرار میدهد.
پیرسینگ گوش نشانه چیست؟
پیرسینگ گوش یک فرایند رایج میباشد که قدمت طولانی دارد. سوراخ کردن گوش چپ و گوش راست هر دو از رایج ترین پیرسینگ ها در دنیا میباشند. سوراخ کردن گوش نماد قدرت و استقلال میباشد. نکته ای که راجع به این پیرسینگ ها وجود دارد این است که گوش چپ یا راست هیچ ارتباطی با جنسیت ندارد و کل فرایند با زیبایی شناسی و سلیقه فرد ارتباط دارد.
انواع مدل های پیرسینگ گوش
پیرسینگ گوش انواع گوناگونی دارد و در نواحی مختلفی از گوش می توان این فرایند را انجام داد که این نواح یبه شرح زیر هستند:
سوراخ کردن گوش نرم
سوراخ کردن گوش نرم شاید رایج ترین نوع پیرسینگ باشد که از نظر درد کم درد ترین نوع پیرسینگ است و طول درمان و نقاهت کمتر از سایر انواع پیرسینگ است. اکثر افرادی که به پیرسینگ علاقه دارند این پیرسینگ را به عنوان اولین قدم انتخاب میکنند. سوراخ کردن گوش میتواند فقط یک یا 2 یا 3 عدد باشد که در این نوع سوراخ کردن از گوشواره های حلقه ای، آویزهای ظریف، گوشواره های دوخته شده و گوشواره استفاده میشود.
سوراخ کردن در عرض نرم
در این نوع پیرسینگ، سوزن به جای اینکه به صورت عمودی وارد مجرای گوش شود و از طرف دیگر خارج شود، در عرض مجرای گوش وارد شده و پس از طی مسافت مشخصی خارج میشود. این نوع سوراخ کردن به اندازه لاله گوش و شکل گوش بستگی دارد.
سوراخ کردن لبه گوش
سوراخ کردن لاله گوش به سوراخ کردن قسمت میانی لبه بیرونی گوش اشاره دارد. لاله گوش دارای اعصاب است و بنابراین سوراخ کردن لاله گوش می تواند دردناک باشد و نیاز به مراقبت زیادی دارد. برای این نوع پیرسینگ می توان از گوشواره های حلقه ای یا میخی ظریف استفاده کرد.
سوراخ کردن تراگوس یا لاله گوش
تراگوس بخشی از گوش است که درست در جلوی مجرای گوش قرار دارد. درد در سوراخ کردن این ناحیه بسته به ضخامت و اندازه تراگوس گوش شما می تواند کمتر یا بیشتر باشد.
آنتی تراگوس یا سوراخ کردن زبان بزرگ
سوراخ کردن زبان بزرگ سوراخ کردن قسمتی از غضروف گوش است که درست بالای بافت نرم قرار دارد و علت اینکه به آن آنتی تراگوس گفته می شود به دلیل شباهت ویژگی ها و زمان بهبودی این دو نوع پیرسینگ است.
سوراخ کردن حلزون
این نوع پیرسینگ در قسمت غضروفی و فرورفته گوش انجام می شود و به دلیل درگیری غضروف می تواند دردناک باشد و نیاز به مراقبت بیشتری دارد. برای این نوع پیرسینگ بهتر است از گوشواره های میخی با سوزن ظریف استفاده کنید تا از بزرگ شدن سوراخ سوراخ جلوگیری شود.
سوراخ کردن غضروف گوش داخلی
این نوع سوراخ کردن شامل سوراخ کردن داخلی ترین غضروف گوش است که در بالای کانال اصلی گوش قرار دارد. این نوع پیرسینگ اغلب توسط ابزارهای منحنی مخصوص انجام می شود و آسیبی به سایر قسمت ها وارد نمی کند. مراقبت از این نوع پیرسینگ به دلیل ترشح چربی زیاد در این ناحیه از گوش نیاز به مراقبت بیشتری دارد. در این مدل از پیرسینگ از گوشواره های حلقه ای ظریف استفاده میکنند.
سوراخ کردن گوش چقدر دردناک است؟
سوراخ کردن گوش ممکن است مقداری دردناک باشد، اما در عرض چند ثانیه درد تمام شود. البته دکتر شما میتواند از پماد بی حسی برای کاهش درد استفاده کند تا هیچ دردی را حس نکنید.
هزینه سوراخ کردن گوش در کرج
هزینه سوراخ کردن گوش و یا همان پیرسینگ گوش در کرج از 150 هزارتومان تا 300 هزارتومان متغییر است با توجه به نقطه ای که میخواهید که گوش را سوراخ کنید این هزینه تعیین میگردد. برای اطلاعات بیشتر با آلا کلینیک تماس حاصل فرمایید.
چه کسانی نباید پیرسینگ گوش انجام دهند؟
انجام پیرسینگ گوش برای اشخاصی که مبتلا به دیابت هستند و یا افرادی که نقص ایمنی و بیماران دارند مناسب نمیباشد، همچنین پیشنهاد میشود افرادی که دچار عارضه هایی مانند زخم و تود بوده و یا حساسیتهای پوستی دارند از انجام پیرسینگ خودداری کنید.
عوارض رایج سوراخ کردن گوش
پیرسینگ به طور کلی عوارضی ندارد اما اگر مراقبت ها به درستی انجام نشود ممکن است دچار برخی عوارض شوید یا حتی دچار آلرژی شوید. برخی دیگر از عوارض عبارتند از:
• واکنش آلرژیک. جواهراتی که از نیکل و برنج ساخته شده اند میتوانند سبب تحریک شود.
• عفونت. گاهی اوقات افراد بعد از سوراخ کردن، قرمزی، تورم، درد و ترشح دارند.
• مشکل های پوستی : مشکلاتی مثل اسکار و کلوئید .
• بیماری های خونی شما می توانید هپاتیت B و C، کزاز و HIV را از تجهیزات آلوده به خون آلوده دریافت کنید.
مراقبت های بعد از انجام پیرسینگ گوش
بعد از انجام پیرسینگ برای جلوگیری از عوارض و عفونت بهتر است که مراقبت ها را جدی بگیرید و رعایت کنید.
• از استفاده از صابون های معطر خودداری کنید.
• هر زمان که سوراخ را بیرون می آورید، ناحیه سوراخ شده را تمیز کنید.
• پیرسینگ خود را در حمام تمیز نکنید.
• برای مدت طولانی روی ناحیه سوراخ شده دراز نکشید
• هیچ نوع محصول مو یا بدن را در ناحیه پیرسینگ وارد نمایید. هنگام استفاده از شامپو، صابون، ژل، پماد، اسپری مو یا سایر محصولاتی که می توانند به سوراخ نزدیک شده و بافت را تحریک کنند، مراقب باشید.
• مراقب هرگونه ترشح غیر طبیعی یا تغییر رنگ باشید. در صورت مشاهده هر گونه ترشح غیرعادی فوراً به سوراخ کننده یا پزشک خود مراجعه کنید زیرا ممکن است نشانه عفونت باشد.
• دست هایتان را بشویید. قبل از اینکه پیرسینگ خود را لمس کنید، با آب گرم و صابون ملایم بشویید تا از ورود باکتری به ناحیه جلوگیری کنید.
• با یک پد پنبه ای تمیز آغشته به محلول نمک تمیز کنید.
• از پمادی که دکتر توصیه کرده است استفاده کنید.
عزیزم توصیه میکنم برای پیشگیری از عفونت حتما از یه پزشک یا مرکز معتبر مشاوره بگیرید. کلینیک آلا مشاوره رایگان برای انجام پیرسینگ گوش داره میتونید راهنمایی بگیرید. تماس برای مشاوره: 02634093136