لیزر موهای زائد در هنگام مصرف راکوتان یک مسئله بسیار جدی است که باید به این موضوع دقت کرد .لیزر موهای زائد یکی از روش های حذف موهای بدن است که امروزه طرفداران زیادی دارد. یکی از عوارض راکوتان هنگام جلسات لیزر خشک شدن پوست است. قرص راکوتان سبب خشک شدن پوست میشود، اشعه لیزر نیز سبب خشکی پوست میگردد در ادامه به طور کامل تری لیزر موهای زائد حین مصرف راکوتان، راکوتان و لیزر و.. را بررسی میکنیم با الا کلینیک البرز یکی از بهترین کلینیک های لیزر کرج همراه باشید. برای دریافت مشاوره انجام لیزر در مرکز لیزر موهای زائد کرج میتوانید با کارشناسان مجموعه ارتباط بگیرید.
مصرف راکوتان چه تاثیری بر لیزر موهای زائد دارد؟
مصرف دارو راکوتان همرمان با فرایند لیزر درمانی می تواند سبب عارضه و مشکلات گوناگونی شود. یکی از عارضههایی که راکوتان بر روی فرایند لیزر میگذارد آسیب رسیدن به بافت پوست است. راکوتان پوست را به شدت خشک میکند همچنین پوست را به نور حساس میکند و در لیزر نیز از پالس های نور استفاده میشود و سبب میشود پوست داغ شده و حساس شده و یا گاهی بسوزد. همچنین نکته حایز اهمیت دیگر این است که مصرف این دارو همزمان با فرایند لیزر نتیجه دلخواه را به شما نمیدهد.
آیا لیزر موهای زائد حین مصرف راکوتان مجاز است؟
هنگامی که شروع به لیزر کردن میکنید، یکی از موارد بسیار مهم این است که تمامی داروهایی که مصرف میکنید را به پزشک خود اطلاع دهید. به طور کلی مصرف دارو در فرایند لیزر درمانی هیچ منعی ندارد اما برخی از داروها را بهتر است که در طول لیزر استفاده نکنید. یکی از داروهایی که افراد برای پوست مصرف میکنند راکوتان میباشد. این دارو به نور حساسیت نشان میدهد. به همین دلیل زمانی که راکوتان مصرف میکنید اگر لیزر انجام دهید ممکن است دچار مشکل و عارضه شوید زیرا دستگاه لیزر پالس(اشعه و نور) بر روی پوست میزند و همین موضوع سبب مشکلات میشود. در نتیجه بهتر است در فرایند لیزر درمانی راکوتان مصرف نکنید.
چه مدت بعد از مصرف راکوتان میتوان لیزر کرد؟
داروهایی مثل راکوتان از رایج ترین نوع داروهایی میباشند که برای پوست استقاده میشود. اگر شما در دوره ای مصرف قرص راکوتان هستید می توانید این دارو را قطع کنید و حداقل 6 ماه بعد برای لیزر اقدام کنید. حتما توجه داشته باشید که 6 ماه از قطع داروی راکوتان گذشته باشد. همچنین از دیگر داروهایی که به نور حساسیت نشان میدهند خودداری کنید.
عوارض مصرف راکوتان همزمان با لیزر مو
همانطور که در بالا ذکر کردیم مصرف راکوتان در فرایند لیزر درمانی ممکن است عارضه و آسیب های فراوانی به پوست زند.
برخی از دیگر عوارضهایی که مصرف راکوتان در هنگام لیزر می تواند برجا بگذارد عبارت میباشند ز:
- احتمال سردرد
- خارشهای پوستی
- ممکن است دچار کهیر و یا جوش شوید
- خشکی بیش از حد پوست در نتیجه ترک خوردگی پوست
- کم شدن قدرت پوست در التیام زخمها
- ایجاد توده بر روی پوست
- خشکی بینی
- نازک شدن مو به صورت موقت
- خارش در قسمت چشم به دلیل کم شدن مایع چشم
- سوزش و پوسته پوسته شدن لب ها و چشمان
- افزایش حساسیت پوست و تحریک شدن پوست
- سخت شدن روند حذف موهای زائد
چه داروهایی به نور لیزر حساس هستند؟
همانطور که در بالا ذکر کردیم داروهایی که سبب حساسیت به نور میشوند را در فرایند لیزر درمانی نباید استفاده کرد که این دارو ها را در ادامه شرح میدهیم.
- رتین آ: این دارو سبب واکنش سمی به نور لیزر میشود.
- ناپروکسن: این دارو نیز سبب واکنش سمی به نور میشود و سبب عارضه میگردد.
- راکوتان: راکوتان هم سبب واکنش سمی به نور میشود
- ایبوپروفن: ایبوپروفن نیز واکنش سمی به نور نشان میدهد.
- هیدروکلروتیازید: این قرص نیز سبب واکنش سمی و آلرژیک به نور میگردد
- تتراسایکلین: این قرص نیز واکنش سمی به نور نشان میدهد.
- داروهای خوراکی پیشگیری از بارداری : این دارو ها نیز سبب آلرژی به نور میشود.
برای مشاوره و انجام لیزر موهای زائد با به روز ترین دستگاههای موجود در ایران با آلا کلینیک البرز تماس حاصل فرمایید.