پروتز سینه در کرج

03/12/2024
تاریخ آخرین بروزرسانی 1403/09/13
پروتز سینه در کرج

جراحی پروتز سینه یکی از عمل‌های زیبایی محبوب در جهان است که با هدف بهبود ظاهر و اندازه سینه‌ها انجام می‌شود. این جراحی علاوه بر بازسازی ظاهر سینه‌ها و ایجاد تناسب میان آن‌ها، اعتماد به نفس افراد را نیز افزایش می‌دهد. انتخاب کلینیک و یک پزشک حرفه‌ای و متخصص جهت انجام پروتز سینه، تاثیر بسیاری بر نتیجه عمل شما خواهد داشت.

آلا کلینیک البرز
آلا کلینیک البرز

جراحی پروتز سینه یکی از عمل‌های زیبایی محبوب در جهان است که با هدف بهبود ظاهر و اندازه سینه‌ها انجام می‌شود. این جراحی علاوه بر بازسازی ظاهر سینه‌ها و ایجاد تناسب میان آن‌ها، اعتماد به نفس افراد را نیز افزایش می‌دهد. انتخاب کلینیک و یک پزشک حرفه‌ای و متخصص جهت انجام پروتز سینه، تاثیر بسیاری بر نتیجه عمل شما خواهد داشت. کلینیک‌ها و جراحان بسیاری وجود دارند که جراحی پروتز سینه در کرج را انجام می‌دهند، به همین دلیل شما باید بهترین کلینیک و جراح را انتخاب نمایید تا از نتایج مطلوب بهره‌مند شوید. با توجه به این موضوع، ما این مطلب را برای شما نوشته‌ایم تا بتوانید درباره انواع پروتز سینه، هزینه‌های پروتز سینه، روند جراحی و بهترین کلینیک ارائه دهنده خدمات پروتز سینه در کرج اطلاعات لازم کسب کرده و بتوانید به راحتی تصمیم‌گیری نمایید.

پروتز سینه چیست و چرا انجام می‌شود؟

پروتز سینه (Breast Prosthesis) بافتی مشابه پستان طبیعی دارد که از جنس‌های مختلف ساخته شده و می‌تواند جایگزین خوبی برای سینه‌های کم‌حجم باشد. این پروتز با کمک جراحی درون پستان قرار گرفته و موجب بزرگ‌تر و متقارن شدن سینه‌ها می‌شود. جراحی پروتز سینه یک جراحی زیبایی بوده و باید با بررسی و تجویز پزشک انجام شود. این جراحی با بیهوشی عمومی انجام شده و نیاز به یک شب بستری دارد.

انجام پروتز سینه دلایل متنوعی دارد که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

●      ایجاد تقارن در سینه‌ها: سایز و اندازه سینه‌ها در اکثر افراد با یکدیگر متفاوت است. اما این عدم تقارن در برخی افراد بیشتر از سایر افراد بوده و چشمگیر است. به همین دلیل این افراد از جراحی زیبایی استفاده می‌کنند تا این عدم تقارن را از بین ببرند.

●      افزایش حجم سینه‌ها: حجم سینه‌ها در برخی بانوان به دلایل مختلف مانند فیزیک بدن، بارداری و یا کاهش وزن کمتر است؛ به همین دلیل از جراحی پروتز سینه برای برطرف کردن این مشکل استفاده می‌کنند.

●      جایگزین مناسب برای بافت از دست رفته: برخی از بانوانی که به سرطان سینه مبتلا هستند، ممکن است مجبور به خارج کردن بافت سینه شوند. در چنین شرایطی از جراحی پروتز سینه برای جبران بافت از دست رفته استفاده می‌شود.

آشنایی با انواع پروتز سینه

پروتزهای سینه بر اساس شکل ظاهری، مدل و جنس به انواع مختلفی دسته‌بندی می‌شوند که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

انواع پروتز سینه بر اساس شکل ظاهری

●      پروتز قطره اشکی (Teardrop): همانطور که از نام این پروتز پیدا است، به شکل اشک بوده قسمت بالای آن صاف، و قسمت پایین آن پر بوده و ظاهری طبیعی برای سینه ایجاد می‌کند. به این پروتز به دلیل حفظ فرم طبیعی سینه، پروتز آناتومیکال (Anatomical Prostheses) گفته می‌شود. ماندگاری این پروتز بالا بوده و برای افرادی مناسب است که سینه‌های نامتقارنی داشته و بافت پستان آن‌ها بسیار من است.

●      پروتز گرد (Round): این چروتز حجم بیشتری داشته و کاملا گرد است. به همین دلیل به بافت پستان حجم بیشتری داده و آن را کمی از حالت طبیعی خارج می‌کند. این مدل برای افرادی مناسب است که خواسته آن‌ها سینه‌های برجسته می‌باشد.

انواع پروتز سینه بر اساس جنس پروتز

●      پروتز سیلیکونی: این پروتز را با نوعی ژل چسبنده که نرم بوده بافتی مشابه چربی انسانی دارد پر می‌کنند. از این پروتز برای ترمیم شکل ظاهری سینه به دلیل برداشتن بافت سینه پس از سرطان استفاده می‌شود. این پروتزها می‌توانند اشکال متنوع و درجه سفتی متفاوتی داشته باشند. پروتز سیلیکونی پیش از قرار گرفتن در بدن با ژل پر می‌شوند، به همین دلیل برای قرار دادن این پروتز در داخل بافت سینه، باید برش بزرگتری ایجاد شود. به طور کلی این نوع پروتز حس طبیعی‌ترف نرم‌تر و سبک‌تری دارد. برای استفاده از پروتز سیلیکونی باید حداقل 22 سال سن داشته و هر 2 یا 3 سال توسط پزشک معاینه شوید تا در صورت وجود پارگی احتمالی توسط MRI تشخیص داده شود.

●      پروتز آب نمکی (سالین): از دیگر انواع پروتز سینه، می‌توان به پروتز آب‌نمکی یا سالین اشاره کرد. این پروتز هم می‌تواند پیش از قرار گرفتن در سینه به مقدار دلخواه پر شود، و هم می‌تواند حین جراحی پر شود. در حالت دوم باید پروتز خالی را در سینه قرار داد و سپس آن را با آب نمک استریل شده پر کرد. ایمپلنت سالین گردتر و سفت‌تر از ایمپلنت سیلیکونی بوده و برای افراد بالای 18 سال مناسب است. برخی از انواع این پروتز به دلیل داشتن ساختار متفاوت، بافت نرم‌تر و منعطف‌تری دارند.

انواع پروتز پستان بر اساس سایز و مدل

●      پروتز با برجستگی زیاد (High Profile)

●      پروتز با برجستگی کم (Low Profile)

●      پروتز با برجستگی بسیار زیاد (Ultra-High Profile)

عمل پروتز سینه چگونه انجام می‌شود؟

برای قرار دادن ایمپلنت در داخل سینه، ابتدا باید یک برش مناسب در پوست ایجاد شود که این برش بر اساس تکنیک مورد نظر پزشک، اندازه پروتز و فرم سینه می‌تواند متفاوت باشد. نواحی مختلف بدن که برای قرار دادن پروتز سینه برش داده می‌شوند، شامل موارد زیر هستند:

●      ایجاد برش در زیر هاله نوک سینه

●      برش در زیر سینه

●      برش در زیر بغل

●      برش در بالای شکم

مراحل جراحی پروتز سینه شامل موارد زیر می‌شوند:

1.    مرحله اول: ابتدا باید توسط پزشک مورد معاینه قرار گرفته و شرایط سینه‌ها بررسی شود. علاوه بر این، می‌توانید از مشاوره رایگان با پزشکان کلینیک نیز بهره‌مند شوید.

2.    مرحله دوم: در روز جراحی پزشک شما را در اتاق جراحی بیهوش کرده و بر اساس نوع برش انتخابی، برش‌های لازم را بر روی سینه اعمال می‌کند.

3.    مرحله سوم: پس از ایجاد برش باید پستان را از ماهیچه‌های سینه جدا کرده و ایمپلنت را در این فضا قرار داد. در صورتی که پروتز انتخابی شما از نوع سالین است، کپسول ایمپلنت باید پس از قرارگیری در ناحیه سینه با آب و نمک پر شود.

4.    مرحله چهارم: پس از اطمینان یافتن از قرارگیری صحیح پروتز، محل‌های برش بخیه شده و پانسمان می‌شوند.

5.    مرحله پنجم: پس از از بین رفتن حس بیهوشی، بیمار ترخیص می‌شود، اما در دوره نقاهت باید به طور مرتب تحت نظر پزشک قرار گیرد.

عوارض و خطرات پروتز سینه

به طور کلی پروتز سینه عوارض جانبی بسیار کمی دارد؛ اما در صورتی که جراحی شما توسط یک فرد غیر حرفه‌ای انجام شود، محیط جراحی شما آلوده باشد و یا پس از عمل توصیه‌های پزشک نادیده گرفته شود، عوارض خطرناکی برای شما به همراه خواهد داشت. علاوه بر این، برخی از این عوارض موقت و کاملا طبیعی هستند و پس از گذشت مدت زمان کوتاهی از بین می‌روند. به طور کلی عوارض احتمالی پروتز سینه شامل موارد زیر می‌شوند:

●      درد و ناراحتی در سینه

●      ایجاد زخم شدید

●      خونریزی و کبودی

●      بروز عفونت در محل جراحی

●      تعرق شدید در ساعات شب

●      تجمع مایعات در اطراف ایمپلنت در صورت عدم جراحی درست

●      پارگی یا نشتی پروتز

●      عدم راحتی و تغییر حس نسبت به حالت سینه‌ها

●      انقباض کپسول پروتز سینه

●      تشکیل بافت اسکار داخل پستان

در صورتی که با عوارضی همچون تب کردن، قرمزی در سینه و اطراف آن و احساس داغی و گرما در اطراف محل برش مواجه شدید، باید در سریع‌ترین زمان ممکن به پزشک مراجعه نمایید.

جهت دریافت مشاوره و ویزیت جراحی پروتز سینه در کرج به کجا مراجعه کنیم؟

در صورتی که به دنبال جراحی پروتز سینه در کرج و یک پزشک ماهر، متخصص و حرفه‌ای هستید تا با تکنیک‌های پیشرفته جراحی شما را انجام دهد، ما به شما آلا کلینیک البرز را معرفی می‌کنیم. این کلینیک با بهره‌مندی از تیمی مجرب از پزشکان و جراحان متخصص و استفاده از تجهیزات به‌روز، خدمات مشاوره و ویزیت پیش از جراحی را به صورت رایگان ارائه می‌دهد. شما می‌توانید در این کلینیک به صورت دقیق و تخصصی از یک مشاوره حرفه‌ای بهره‌مند شده و تمامی نیازها و انتظارات خود را در اختیار پزشک جراح قرار دهید تا بهترین نتیجه را از این جراحی بدست آورید. شما می‌توانید جهت رزرو وقت مشاوره و ویزیت توسط دکتر بیگی در آلا کلینیک البرز، با شماره‌های مندرج در سایت تماس بگیرید.

دوره نقاهت و مراقبت‌های پس از جراحی پروتز سینه

ایمپلنت سینه بلافاصله پس از جراحی در محل خود قرار نمی‌گیرد و دو هفته زمان لازم دارد تا بهبود پیدا کند. پس از جراحی پروتز سینه باید در دوره نقاهت خود مراقبت‌های لازم را انجام دهید تا بهبود پیدا کنید. مراقبت‌های بعد از جراحی پروتز سینه شامل موارد زیر می‌باشند:

مراقبت‌های لازم در روز 1 تا 5 پس از جراحی

●      تا دو روز پس از عمل اجازه استحمام نداشته و پس از آن باید از آب ولرم استفاده کنید.

●      بلافاصله پس از حمام سوتین طبی خود را بپوشید.

●      تا حد امکان از انجام فعالیت‌های روزمره که به بالاتنه مرتبط می‌شوند، خودداری نمایید.

●      داروهای تجویزشده را سر وقت مصرف کرده و در صورت داشتن درد، از مسکن‌های تجویزشده استفاده نمایید.

مراقبت‌های هفته اول تا هفته دوم پس از جراحی

●      پس از گذشتن هفته اول همچنان از رفتن به سرکار و دانشگاه باید خودداری کنید.

●      برداشتن، هل دادن و یا کشیدن اجسام بیش از 2 تا 3 کیلوگرم ممنوع است.

●      آب کافی بنوشید.

●      بخیه‌های عمل پروتز سینه جذبی هستند، به همین دلیل پس از گذشت 10 روز باید تا حد زیادی بهبود پیدا کرده باشند.

مراقبت‌های هفت سوم تا هفته چهارم پس از حراجی

●      شما می‌توانید پس از گذشت دو هفته به محل کار خود باز گشته و فعالیت‌های خود را از سر بگیرید. اما توجه داشته باشید که همچنان از انجام فعالیت‌هایی که بالاتنه را درگیر می‌کنند دوری کنید.

●      به هیچ عنوان از سوتین‌های فنری استفاده نکرده و تنها سوتین‌های طبی یا ورزشی بپوشید.

●      جای‌گیری کامل ایمپلنت حدود 3 تا 4 ماه طول می‌کشد، به همین دلیل باید در تمام این مدت حتی در زمان خواب نیز سوتین طبی خود را بپوشید.

قیمت پروتز سینه در کرج بر چه اساسی محاسبه می‌شود؟

قیمت پروتز سینه در کرج (و به طور کلی در ایران) باید بر اساس فاکتورهای متعددی محاسبه شود که مهم‌ترین آن‌ها شامل موارد زیر می‌باشند:

●      نوع پروتز سینه (سالین، سیلیکونی، قطره‌ای یا گرد)

●      برند پروتز مورد نظر

●      تخصص و تجربه جراح

●      هزینه‌های کلینیک یا بیمارستان

●      خدمات پس از عمل (هزینه ویزیت‌های دوره‌ای و گن‌های مخصوص)

●      موقعیت جغرافیایی

با توجه به این موضوع، می‌توان گفت که قیمت پروتز سینه در کرج متغیر بوده و جهت کسب اطلاعات دقیق در این زمینه، باید از طریق شماره‌های درج شده در سایت با کارشناسان آلا کلینیک البرز تماس گرفته و اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

کاندیدای مناسب برای پروتز سینه

●      به طور کلی پروتز سینه تنها برای افرادی مناسب است که سن آن‌ها بالای 18 سال و در برخی موارد بالای 20 سال باشد تا بدن آن‌ها به اندازه کافی رشد کرده و اندازه سینه‌ها ثابت شود.

●      این جراحی را معمولا کسانی انجام می‌دهند که از کوچکی سایز، افتادگی و یا نامتقارن بودن سینه خود رنج می‌برند و فرم سینه خود را دوست ندارند.

●      علاوه بر این، افرادی که به دلیل سرطان سینه، مجبور به تخلیه بافت پستان شده‌اند میز می‌توانند از این تکنیک استفاده کنند.

عمل پروتز سینه در کرج در کدام بیمارستان انجام می‌شود؟

تمامی جراحی‌های پروتز سینه دکتر بیگی در کرج، در بیمارستان قائم انجام می‌پذیرد. این بیمارستان از امکانات مدرن، کادر درمان مجرب و یک محیط بهداشتی و ایمن برخوردار است، به همین دلیل می‌تواند بهترین گزینه جهت انجام انواع جراحی زیبایی از جمله پروتز سینه باشد. بیمارستان قائم کرج از تجهیزات پیشرفته‌ای برخوردار بوده و به خوبی تمامی استانداردهای بهداشتی را رعایت می‌کند؛ به همین دلیل شما می‌توانید با خاطری آسوده به این بیمارستان مراجعه کرده و جراحی پروتز سینه در کرج خود را در این بیمارستان انجام دهید.

میزان ماندگاری و طول عمر پروتز سینه چقدر است؟

به طور میانگین پروتزهای امروزی حدود 10 تا 20 سال ماندگاری دارند، اما نحوه مراقبت و نگهداری از این پروتز می‌تواند تاثیر بسزایی در میزان ماندگاری و طول عمر آن داشته باشد.

بخیه جراحی پروتز سینه جذبی است یا غیر جذبی؟

بخیه‌های جراحی پروتز سینه جذبی هستند که طی 2 تا 4 هفته شروع به جذب شدن کرده و برای جذب کامل نیاز به 2 تا 3 ماه زمان نیاز دارد. مدت زمان بهبود و ترمیم بخیه‌ها به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد و در هر فرد متفاوت است.


Loading...

ارسال نظر

(اختیاری)
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید