تزریق آنزیم بینی یکی از روشهای کوچک کردن و تغییر فرم بینی است که برای برخی از افراد با توجه به شرایط و حالت بینی آنها، بهترین جایگزین برای عمل جراحی باشد. عوارض آنزیم بینی میتواند در برخی افراد به صورت کوتاه مدت خود را نشان دهد، اما در موارد بسیار نادر میتواند عوارض جدی و خطرناکی در فرد ایجاد کند. این مطلب از وب سایت آلا کلینیک البرز برای آشنایی شما با عوارض آنزیم بینی نوشته شده است و میتوانید درباره انواع عوارض تزریق آنزیم به بینی و روشهای پیشگیری از آن اطلاعات مفیدی بدست آورید.
آیا آنزیم بینی عوارض دارد؟
ماده اصلی که در تزریق آنزیم به بینی استفاده میشود، آنزیم آنزیمهای هیالاز یا هیالورونیداز به همراه بلورهای هیدروکسی آپاتیت کلسیم است که این آنزیم با بدن سازگاری بسیاری دارد. به همین دلیل تزریق آن به بینی در اکثر موارد عوارض و مشکلات خاصی را به همراه ندارد. اما در برخی موارد، ممکن است برخی افراد پس از تزریق آنزیم عوارضی را به مدت کوتاه تجربه کنند. این عوارض شامل موارد زیر میشوند:
- درد و سوزش
- التهاب و عفونت
- قرمزی و تاول زدن
- بیحسی و تغییر رنگ پوست
- ایجاد جای زخم
- کهیر و حساسیت
- احساس سوزن سوزن شدن
- احساس گرما در محل تزریق
جدیترین عوارض آنزیم بینی
در موارد بسیار نادر، ممکن است برخی افراد عوارض جدیتری را پس از تزریق آنزیم بینی تجربه کنند که در این صورت باید در سریعترین زمان ممکن به پزشک مراجعه نمایند. از جدیترین عوارض آنزیم بینی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- واکنشهای آلرژیک
- تاری دید شدید
- حالت تهوع و استفراغ
- افزایش ضربان قلب
- نامنظم شدن ضربان قلب
- احساس لرز یا گرمای غیر معمول در پوست
- گیجی، سرگیجه شدید، غش یا سبکی سر
نحوه کاهش عوارض آنزیم بینی
به منظور کاهش عوارض آنزیم بینی، موارد زیر تاثیر گذاری بالایی دارند:
- انتخاب کلینیک معتبر و پزشک متخصص و ماهر
اگر پزشک مورد نظر شما تجربه و تخصص کافی در زمینه تزریق آنزیم به بینی داشته باشد، میتواند احتمال بروز عوارض تزریق آنزیم بینی را به حداقل برساند. با توجه به این موضوع انتخاب یک کلینیک تخصصی و پزشک مجرب و حرفهای مهمترین نکتهای است که باید به آن توجه نمایید.
- بررسی شرایط و وضعیت پوست
در هنگام تزریق آنزیم بینی و پس از آن، پزشک باید شرایط و وضعیت پوست شما را مورد بررسی قرار دهد تا در صورت بروز هرگونه التهاب یا مشکل تزریق را به تعویق انداخته و مشکل ایجاد شده را برطرف نماید.
- عمل کردن مطابق دستورات پزشک
پزشک شما پس از اتمام تزریق راهنماییها و دستوراتی را برای مراقبت و کاهش عوارض تزریق آنزیم بینی در اختیار شما قرار خواهد داد که رعایت این موارد میتواند در نتیجه تزریق شما تاثیرات مثبتی داشته باشد.
- اطلاع دادن علائم نامطلوب به پزشک
اگر هرگونه علائم نامطلوب مانند تورم و قرمزی غیر معمول یا درد شدید را تجربه نمودید، باید سریعا به پزشک خود گزارش داده و در صورت نیاز به صورت فوری به پزشک مراجعه نمایید.
تزریق آنزیم بینی چه کاربردی دارد؟
- اصلاح فرم بینی
- متقارن سازی بینی
- لیفت جزئی بینی (بالا آوردن نوک بینی)
- کوچک کردن اندازه بینی
- رفع برآمدگیهای جزئی بینی
مراقبتهای بعد از تزریق آنزیم بینی
- پس از تزریق آنزیم نباید به بینی خود دست زده و آن را ماساژ دهید.
- از 24 ساعت تا 2 روز پس از تزریق نباید به صورت خود آب بزنید.
- از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب بپرهیزید.
- داروهای خود را مطابق دستورات پزشک مصرف نموده و از مصرف خودسرانه دارو حتی مسکن بپرهیزید.
قیمت تزریق آنزیم بینی
هزینه تزریق آنزیم بینی با توجه به فاکتورهای مختلف مانند برند آنزیم، میزان سیسی مورد استفاده، تعداد جلسات لازم برای تزریق و هزینه دستمزد پزشک میتواند بسیار متفاوت باشد. با توجه به این موضوع، شما میتوانید برای اطلاع از قیمت تزریق آنزیم بینی در مرکز زیبایی آلا کلینیک البرز، با شمارههای موجود در سایت تماس بگیرید.
سخن پایانی
همانطور که در متن به آن اشاره شد، تزریق عوارض آنزیم بینی در همه افراد خود را نشان نمیدهد و افراد بسیار کمی ممکن است عوارض تزریق آنزیم بینی را تجربه نمایند. همچنین در این متن اشاره کردیم که میتوانید با رعایت برخی نکات ساده مانند انتخاب پزشک مجرب و رعایت توصیههای پزشک، از بروز عوارض کوتاه مدت و حتی عوارض جدی و خطرناک تزریق آنزیم بینی پیشگیری نمایید. با توجه به این موضوع، پیشنهاد میکنیم یک پزشک متخصص و حرفهای و کلینیک معتبر مانند آلا کلینیک البرز، عوارض تزریق آنزیم به بینی را به حداقل برسانید.